Zaalverhuur

Boven beschikt u over een oppervlakte van ongeveer 85 m², waaronder een grote zaal met bar, een kleinere zaal en een vestiaire/bergruimte. Keuken en tapkast zijn niet aanwezig. Er is een aparte ingang, voorzien van de originele trap en een lift. Afhankelijk van het evenement is er een capaciteit van 40 tot 90 mensen.

De infrastructuur is uiterst geschikt voor het inrichten van recepties, vergaderingen, babyborrels, doopfeesten, familiebijeenkomsten, ontbijtsessies, degustaties, etc.

Dansfeesten zijn niet aan te raden, door de ligging (boven een restaurant) en openingsuren. Voorbereidingen kunnen altijd daags voordien (of enkele dagen vooraf) gebeuren, indien er geen verhuringen zijn op dat moment.

De huurprijzen zijn afhankelijk van het type evenement.
Zo zijn er 3 verschillende tarieven; € 225, € 150 en € 75.

Vraag gerust een informatiebundeltje voor verdere details!

 

 

Ontbijtvergaderingen

Vergaderen in een rustig kader met een héérlijk, gevarieerd ontbijt?

Vanaf 10 personen kan u gebruik maken van onze private vergaderruimte voor ontbijt of brunch vanaf 8u30 's morgens. U kan kiezen voor een uitgebreid  ontbijtbuffet, een kleinschaligere koffietafel of een gevarieerde brunchformule. Wie aansluitend wil genieten van een lunch, kan ook vooraf zijn keuze doorgeven en aansluitend eten in de bistro.